ГОРЕЩО! Виж кой натиска ПАМЕЛА! (СНИМКИ)

Като всяка световноизвестна звезда и Пам се пробва на „агнешко”

 

Всички треперят да научат с кой ще завърти афера Памела Андерсън, докато е в България. Ние се надяваме на горещи сцени във „ВИП Брадър”, а се оказва, че секси блондинката вече има някого предвид, но…той въобще не е сред съквартирантите, нито пък е нашенец.

Памела въобще няма да му откаже, много ясно!
Памела въобще няма да му откаже, много ясно!

Мераклии много, но 45-годишната звезда си е паднала по младо и свежо парче, почти наполовина на нейната възраст. Британският композитор и певец Хулиан Перета са заснети заедно на парти. Френското списание „Клоузър”, което публикува скандалните голи снимки на херцогинята на Кеймбридж Катри, сега разкри кой натиска най-популярното зайче, съобщи НТВ.

Задушевните им разговори едва ли са просто приятелски
Задушевните им разговори едва ли са просто приятелски

23-годишният Хулиан и Пам са хванати в задушевна прегръдка и моменти на близост, които едва ли подсказват, че двамата са просто приятели. Като всяка уважаваща себе си световноизвестна дама, явно русата силиконка е решила да се пробва на „агнешко”.

Рокаджиите са в миналото, Пам гледа напред и може да завоюва всяко сърце, което си пожелае. Не плачете, винаги има надежда, защото Хулиан е далече, а палавото блонди все още е у нас! Може би има шанс, докато напусне страната ни, някой да се нареди сред достойните за нейното внимание.

Да не забравяме, че Биг Брадър постави мисия на участниците в шоуто и поне един от тях ще сподели интимна вечер на свещи с любимката на Хю Хефнер. Борбата за Андерсън обещава да е гореща, много гореща!

1 коментар
  1. Desislava Dimitrova казва

    lelelele tolko e tap Niki daje neznae kakvo the q pita sme6nik :D:D:D

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.