Кой като нея?! Виж каква пачка хвърли Мария за дрешки

Гласувайте за статията

Мара Отварачката лъсна в нова фотосесия, а някои направиха бърза сметка колко е изхарчила с лека ръка

 

Мария определено харчи като луда и това никой не може да отрече!

Мария пръсна 800 евро за дрешките в тази фотосесия

Мария пръсна 800 евро за дрешките в тази фотосесия

В крайна сметка защо не – има си богат мъж, който скоро може и съпруг да й стане, че и бебе май ще му ражда. Никой не може да й казва колко пари да пръска за дрехи, но в мрежата усилено коментират, че фолк певицата вече е започнала да прекалява със своите прищевки. Напоследък тя основно се подвизава във фотосесии и няма търпение да ги покаже на феновете си, които заряза и рядко ходи по участия.

Чалга звездата с огромни устни въобще не се скъпи и инвестира здраво във визията си, а Хриси плаща ли, плаща…

Със сигурност си е струвало, нали?!

Със сигурност си е струвало, нали?!

На последните снимки, които Мария публикува, я видяхме облечена спортно с къси панталонки и блузка. Само да знаете обаче колко струват те! По груби сметки за двете маркови парцалчета Отварачката е пръснала 800 евро – 300 за закачливата фанелка и 500 за шортичките. Честито! Както се казва, който може да си го позволи, нека го прави.

Както Kliuki.net вече писа, потребителите, които усърдно коментират миньончето веднага забелязаха, че професионалистите са пипнали краката й, които изглеждат значително по-дълги. Сигурно и за тези корекции Марчето се е изръсила здраво, но пък крайният ефект явно си заслужава.

А вие как мислите?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар