Кой е Къртицата? Вижте как от продукцията нарочно го пазят от изгонване!

Кой е Къртицата? Вижте как от продукцията нарочно го пазят от изгонване!
5 (100%) 2 votes

Кой е Къртицата е въпросът, който занимава умовете на телевизионните зрители

Кой е Къртицата? Този въпрос е сред най-често задаваните в онлайн пространството в последните месеци. Оказа се обаче, че от продукцията се опитват да преметнат зрителите си и да пазят саботьора от изгонване до самия край на играта. Въпреки многократните призиви на водещите Иван и Андрей към феновете да гласуват с смс-и, за да разкрият кой е Къртицата.

Кой е Къртицата?

Кой е Къртицата?

Само дето колкото и да гласуват, Къртицата никога няма да бъде изгонена. И причината за това е изключително простичка схема, разработена от създателите на шоуто. Просто този сезон се пази в тайна кой колко верни отговори е дал на елиминационния тест. Докато в миналия сезон тази бройка беше обявявана, без да се казва на кои въпроси конкретно отговорите са верни.

Това се явяваше изключително неудобство за Къртицата, който или която трябваше хем да отговорят на достатъчно въпроси, за да останат в играта, хем да не отговорят на прекалено много, за да не събудят подозрение.

Е, тази година саботьорът е улеснен. Иван и Андрей не обявяват бройката верни отговори. Което на практика означава, че Къртицата винаги ще побеждава, ако се яви на елиминационен тест. Тъй като винаги ще дава максималния брой верни отговори, а това ще остава скрито за зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар