Коцето за колежките си: На живо са като от „Animal Planet“

Гласувайте за статията

Фолк певеца Константин пусна доста хаплива реплика в профила си във Фейсбук. И тотално закопа колежките си от гилдията.

„На снимки във Facebook повечето са като излезли от Fashion TV, а на живо са като избягали от Animal Planet”, написа Коцето. „…Вярно е!”, откликнаха веднага в мрежата.

Коцето закопа колежките си

Коцето закопа колежките си

Не е ясно дали коментарът е направен от фолк певеца, докато прегръща чашката или някоя млада красавица, но според форумци е предназначен за всички негови колежки, прекаляващи с фотошопа.

Всъщност певецът далеч не е единственият, който се подиграва с желанието на фолк звездите непременно да изглеждат по–красиви, по–елегантни и със съвършени пропорции. Изпълнителят обаче прояви доста груб хумор този път.

Злоупотребите с редакторските програми все по–често дразнят феновете на фолк певиците. Които много пъти остават разочаровани от вида на любимките си на живо. Обикновено певиците нямат почти нищо общо с перфектните красавици, каквито изглеждат по корици на списания, афиши и снимки в интернет пространството.

Често пъти фолк дивите правят и трагикомични гафове в желанието си да блеснат. При неумело използване или при прекаляване с редакторската програма се получават липси на крак или ръка, двоен нос или абсурдно тънка талия.

Но въпреки всички рискове, фолк звездите все по–често и по–често прибягват до издокарване с фотошоп. Което пък стана повод певецът да си направи подобна шега с тях в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Коцето за колежките си: На живо са като от „Animal Planet“”

  1. petq

    окт. 22. 2014

    koito i da go e napisal neka da ide da se grumnee :@@ 😉

    Reply to this comment

Добавете коментар