Коцето слагал рога на Райна

Гласувайте за статията

Всеобщият любимец Константин слагал рога на Райна, споделя фолкаджийката. Това било основната причина “македонското девойче” да си тръгне и да загърби една голяма любов. Коцето показа, че “вълкът козината си мени, но нрава никога” и за пореден път демонстрира свободен дух. Сега Райна се радва, че не тя е майка на детето му. Изпълнителката на “Гасне пламък” споделя откровено, че Константин системно й е изневерявал, но се въздържа от споменаване на конкретни имена, защото забежките на фолк певеца не са били единични случаи.

Коцето си е любител на женската красота и както вече писахме, той не прощава и на колежките си. Остава Надето да свикне с това, ако вече не е свикнала. Райна просто не е могла, а и не искала, защото държи на откритите и честни отношения между двама души, които искат да бъдат заедно и се обичат.

Днес изпълнителката на “Пълна промяна” е по-щастлива от всякога и се радва на гореща връзка, която крие от медиите, но “Блясък” издебна влюбените гълъбчета в страстна прегръдка пред жилището на певицата. И все пак, Райна не съжалява за връзката си с Коцето и за времето, което му е посветила, защото твърдо вярва, че за всяко нещо си има причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Коцето слагал рога на Райна”

  1. 1234

    апр. 29. 2011

    Едно се чудя само , как можа да живее Райна с този елементарен човек 5 г, все опиянен, може да е роден на жълтите павета , но селянията е в кръвта му

    Reply to this comment

Добавете коментар