Коцето семейно на плажа

Гласувайте за статията

Фолк певеца заведе жените си на море

Фолк певеца Константин заведе семейството си на море. Изпълнителят си пусна снимки в мрежата от плажа. На фотосите известния изпълнител не изневерява на имиджа си на мачо. И е прегърнал не една, а цели две красавици.

Коцето заведе жените си на море

Коцето заведе жените си на море

Наред с прелестната си съпруга, която щедро раздава целувки, изпълнителят се радваше на вниманието и на друга хубавица. Най-голямата му радост обаче дъщеря му Марианка, която фолк идолът не изпускаше от поглед дори за секунда.

Чаровно момиченце умили за пореден път мрежата, а както изглежда не само форумци са запленени от нея. Гордият й татко трябваше волю-неволю да дели вниманието й с най-новия й приятел, докато двамата си играеха на плажа.

Певецът с най-скъпите си същества

Певецът с най-скъпите си същества

Въпреки славата си на най-палавия плейбой във фолк средите стане ли въпрос за семейството му Коцето се превръща в грижовен съпруг и баща. И докато съпругата му Надя бе на сладки приказки с приятелки, певецът с радост си играеше с дъщеря им.

Самият Константин сподели, че ваканцията със семейството е един от най-скъпите моменти за него. Тъй като рядко може да прекарва повече време с любимите си хора. Покрай множеството си ангажименти в клуба и участия из страната, Коцето споделя, че семейството му често е на втори план. Затова не пропуска случай да запечата всеки момент с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Коцето семейно на плажа”

  1. yligiwtgcz

    май 04. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар