Коцето пиян във „ВИП Брадър“, не може да говори

Коцето пиян във „ВИП Брадър“, не може да говори
5 (100%) 1 vote

Фолк певецът здраво се изложи в предаването на Ники Кънчев

Солидно почерпен и с чаша в ръка пристигна фолк певецът Константин в шоуто на „ВИП Брадър“. Изпълнителят бе видимо в нетрезво състояние и едва успяваше да свърже думите.

Певецът бе поканен да участва като защитник на Лияна в шоуто, но така се бе почерпил, че не можеше да върже и две изречения. Почти цялото предаване мина без него, тъй като Коцето буквално заспа на дивана. А певицата остана в шоуто единствено благодарение на почитателите си.

Коцето се появи пиян във "ВИП Брадър"

Коцето се появи пиян във „ВИП Брадър“

Наложи се съседката му многократно да го сбутва, за да се събуди, когато Ники Кънчевзапочна да го разпитва за Ваня Червенкова. А певецът не можеше дори да си спомни кого трябва да защитава, пишат от blitz.bg.

Намеците на водещия да се осъзнае и да внимава какво прави не помогнаха. Коцето мигаше на парцали и гледаше замаяно в една точка. Малко остана и на него да започнат да му носят отрезвителни напитки в ефир. Певецът обаче бе по-загрижен кой му е изпил чашата, отколкото какви дискусии се водят в студиото.

Съвсем наскоро певецът каза, че няма проблеми с алкохола и не страда от зависимост към бутилката. Последните му действия обаче успяха да опровергаят думите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар