Княгиня Калина в болница, оперираха я

Княгиня Калина в болница, оперираха я
5 (100%) 1 vote

Княгиня Калина влезе в болница, оперираха я

Княгиня Калина влезе спешно в болница в Мароко. Съпругата на Китин Муньос получи забрана от лекарите да пътува и няма да пристигне в България за модно събитие планирано във Врана. През май тази година принцесата е претърпяла операция в Мадрид. Състоянието й изглежда не се е подобрило особено, тъй като се наложи отново да влезе в клиника за лечение.

Специалисти от Рабат са забранили всякакви вълнения, пътувания и разходки на дъщерята на Симеон Втори и са разпоредили да остане на легло в клиниката. Състоянието й не позволява пътувания извън Мароко и по тази причина княгиня Калина бе принудена да откаже ангажимента си в България.

Приеха княгиня Калина в болница в Рабат

Приеха княгиня Калина в болница в Рабат

Иначе бившата българска принцеса очакваше с огромно желание завръщането си в България. Тя се надяваше да отбележи заедно с баща си Симеон Втори неговия рожден ден в София. Заедно с нея трябваше да пристигнат и наследника й Симеон — Хасан и съпругът й. За съжаление здравословното състояние на княгиня Калина се оказа препъникамък, който не може да бъде подминат.

Операция миналия месец е влошила състоянието й

Операция миналия месец е влошила състоянието й

Какъв точно е проблемът на принцесата не става ясно, но по последна информация тя претърпя спешна гинекологична операция в Мадрид миналия месец. Семейството й, както и приятелите й се надяват скоро да се възстанови напълно и да не получи нови усложнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар