Клои Кардашиян била в затвора (Всички издънки на звездите)

Клои Кардашиян била в затвора (Всички издънки на звездите)
5 (100%) 1 vote

Клои Кардашиян е не по-малко скандална от сестра си Ким

Клои Кардашиян, една от двете сестри на небезизвестната Ким Кардашиян, е раздавала чар не само по време на различните си светски изяви. Риалити звездата, която толкова обича да позира и да бъде в центъра на светския живот е била и … в затвора. Това става преди доста време. Наложило се да потърка наровете, след като е засечена зад волана в неадекватно състояние. Е, с тази си изява, освен трите месеца затвор, скандалната красавица си „спечелва” и тригодишна пробация.

Клои Кардашиян

Клои Кардашиян

Джей Зи, дългогодишната половинка на Бионсе, днес един от най-успелите финансово хип-хоп изпълнители, на младини също стига дъното на живота. Сам признава, че преди петнадесетина години е намушкал с нож музикален продуцент и само споразумението със съда го спасява от затвора.

Джей Зи

Джей Зи

За тъмните страни от живота си 50 Cent сам споделя в песните, пее за дрога, за насилие. В младежките си години работи като дилър, тогава се сдобива и с полицейско досие, заради продажба на наркотици, бил е в изправителен лагер. След излизането си оттам, Къртис, както е истинското му име, приема прякора 50 Cent като желание за промяна.

Бруно Марс е другия кандидат за слава на срама, научиха от bgreality.bg. Арестуван преди около пет години за притежание на наркотици, той се разминава със затвора благодарение на гаранцията от две хиляди долара, отървава се само с полагане на двеста часа общественополезен труд.

Матю Макконъхи

Матю Макконъхи

И Матю Макконъхи си има тъмна страна. Красивецът също е имал вземане-даване с полицаите, след като го засичат чисто гол на парти. Бил е в ареста и за притежание на марихуана.

Тим Алън има не много по-различен младежки живот. Доста преди да изгрее звездата му на телевизионния екран, той е арестуван за притежание на наркотици. Осъден е на осем години затвор, но лежи само около две години и половина.

Уил Смит, един от любимците на публиката, иска да забрави случилото се преди двадесет и пет години – престоя си във затвора за деноноще, след като е обвинен в тежки престъпления като нападение, криминални деяния, застрашаващи човешки жовот.

Дойде ред и на един гений. Колкото изненадващо да звучи, на младини никому неизвестният Бил Гейтс е бил в ареста за насилие на пътя. Това се случва през далечната 1977 година, а разкритията по делото са изчезнали и днес никой не знае подробностите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар