Кличко: Моят дом е половин декар! (СНИМКИ отвътре)

Гласувайте за статията

Кличко – братът на Владимир, който нокаутира Кобрата, живее в апартамент на три нива, цялата площ е половин декар

Кличко има изумителен дом, разположен на половин декар и три нива, както самият той обича да се хвали, видя Kliuki.net.

Снимките с обзавеждането отвътре вече предизвикаха фурор в интернет мрежата. Виталий Кличко обитава сграда в центъра на Киев, притежава цели три спални, четири броя бани и толкова тоалетни.

Още с влизането, сякаш те посреща царска среда – дърборезбата и корнизите са автентични от онова време, пише изданието profit.bg, по материали на списание Кореспондент. Огромна библиотека е любимото място на настоящия политик и съпругата му.

Кличко

Кличко се гордее с огромния си дом в центъра на Киев

Наталия Кличко признава, че се заседява повече тук, отколкото в просторната кухня, която е мечта за всяка домакиня. Масивни мебели описват интериора в това помещение, което рядко се ползва по предназначение. Елегантната майка на три деца изхранва фамилията с помощта на заведенията, не заляга особено над черпаците, тъй като има редица други занимания.

Кличко

Кличко

Освен това, тя е бивш модел и зорко следи за фигурата си, въпреки че е на 40 години.

Вярно, че братята Кличко са извънредно богати, но защо му е нужно на Виталий подобно жилище?! Това умуват в онлайн пространството потребители, които определят придобиването на такъв имот като алчност.

Кличко

Внушителната библиотека на Кличко

Така или иначе всеки може да разполага с парите си, както намери за добре, затова мненията си остават просто споделени. Те едва ли ще стигнат до ушите на самия бивш боксьор, а и той вече е хвърлил 1 милион долара за ремонт, късно е да се правят сметки.

Преди 1999 година Кличко е живял в Харков, но след като печели титлата си, той се мести на по-елитно място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар