Китаеца и Виолета напълно отдадени на малкия (Семейни СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Китаеца и Виолета се налага да се бранят от слуховете, които гласят, че той не е пълноценен мъж, а за тях най-важен е малкият Ники

Китаеца и Виолета са напълно отдадени на малкия Ники.

Kliuki.net публикува снимки на семейството, което е сплотено, напук на всички слухове, които витаят около участника в Биг Брадър Олл Старс. Понеже той навремето си позволи глупостта да има нещо общо с Азис, сега цял живот си носи последствията.

Китаеца и Виолета

Китаеца и Виолета са сплотени около малкия Ники – той расте под нежни грижи и обич

 

Така или иначе, Китаеца се опита да изчисти името си, но и това не помогна. После пък взе да сваля Калина Паскалева, но след първоначалния шок, съпругата му Виолета обяви, че той така е свикнал, тъй като е фитнес инструктор.

Двамата обаче си имат пълно доверие и фолк певицата е убедена, че нищо няма да има между тях с Калина. Китаеца и Виолета са много задружни, потвърждават и всички, които ги познават отблизо.

Нетипичната двойка изумява с близостта си, а синът им е най-важното за тях. Ники расте като чаровник отсега, със сигурност ще прилича на татко си по това, че лесно омагьосва дамите, споделят техни приятели.

Ники е обгрижван много, Китаеца и Виолета му отделят цялото си време, излизат заедно, забавляват се и никога не го захвърлят при бабите. Разбира се, околните им помагат, когато се налага, но Виолета е твърда, че майката си има основна роля във възпитанието на едно дете.

Наистина неочаквано за една изпълнителка от лекия жанр, тя дава завиден пример на своите колежки. Китаеца и Виолета се налага да се бранят от хорските реакции сега, докато той е в Къщата и ще се бори да остане на финала на шоуто.

Дали пък не е възможно дори да спечели?! Вие кажете!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар