Ким Кардашиян стана майка

Гласувайте за статията

Риалити звездата роди момиченце издаде, че прилича на нея

Риалити звездата Ким Кардашиян роди момиченце. Половинката на Кание Уест изненада всички, като роди 5 седмици по-рано от очакваното. Новината предизвика истински фурор, след като се разбра за раждането на брюнетката.

Ким Кардашиян роди

Ким Кардашиян роди

Близък до риалити звездата сподели, че малката била истинско копие на Ким. И почти не приличала на татко си Кание Уест.

„Тя има тъмна коса и изглежда точно като Ким“, издаде близък до звездата. Новината за раждането предизвика фурор в мрежата и зарадва феновете на звездата.

Ким е родила по-рано тази сутрин в болница в Лос Анджелис. Близо 5 седмици преди термина брюнетката стана майка, пише dailymail.co.uk. Въпреки преждевременното раждане и майката, и бебето се чувстват добре. Момиченцето е в идеално здраво, но засега двете ще бъдат задържани в болница.

Новината за раждането накарала Кание да се втурне през глава към болницата. Бъдещият татко бил на записи, когато разбрал, че дъщеря му се ражда. Стотици близки и приятели на двойката вече ги поздравиха в Туитър. Засега обаче името на момиченцето се пази в строга тайна.

Семейството на Ким обаче обещаха, възможно най-скоро да издадат подробности около малкото бебе. Най-новият член на клана Кардашиян бе посрещнат от куп лели, чичовци, баба си и дядо си. Говори се, че самата Ким е обещала на Кание да държи далеч от медиите дъщеря им. Дали риалити звездата ще спази думата си или ще превърне малката във втора Сури Круз, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар