Кичът на Антония подлуди от смях мрежата

Гласувайте за статията

Антония Петрова отново хвърли залп със своето облекло

 

Мис Крокодил често ги върши едни, че после се чуди как да се оправдава.

Антония се гордее с визията си, но всички я плюят

Антония се гордее с визията си, но всички я плюят

Нарочно ли се облича така предизвикателно и кичозно или го смята за своята най-перфектна визия?! Този въпрос гложди усилено потребителите в мрежата и не дава мира на никого през целия ден, видя Kliuki.net.

В същото време Антония Петрова яростно се брани и не се поддава на хейтърските коментари. „Комбинацията ти от дрехи е просто безумна!”, „Изглежда като излязла на маскен бал!”, „Не притежаваш никакъв стил и класа, това е повече от смешно!”, провокират я възмутени от модното решение на Антония. След цялата тази тирада, някой не се сдържа и прописа от нейния профил. Посланието беше обявено от името на админите, но мнозина подозират, че всъщност тя самата си го е писала. Независимо дали е така или не, то звучи по следния начин: „За Мисис Русия се грижат специалисти, признати в цял свят! Само за сведение на тези, които за пореден път злорадстват по нейните снимки – роклята е Herve Leger, обувките са Louboutin, клинът на La Perla! …или просто ви дразни че ги носи тя, а не Вие…”.

Тези думи предизвикаха нов дъжд от реакции: „И в злато да си облечена, все ще си останеш най-грешния избор за Мис България!”, „Специалистите явно са далтонисти – смени ги!”. Някои дори цитираха дизайнера Ив Сен Лоран: „Никога не бъркайте елегантността със снобизма!”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар