Кейт Vs Даяна — приличат си, нали?

Кейт Vs Даяна — приличат си, нали?
5 (100%) 1 vote

Кадрите от кръщенето на наследника на Уилям и Катрин, които обиколиха света припомниха на много хора за кръщенето на щастливия татко.

Снимки от кръщенето на Уилям и това на малкия Джордж се появиха в мрежата и очароваха почитателите на кралското семейство. Британците със сълзи на очи си спомниха за Даяна — покойната майка на херцога на Кеймбридж. Катастрофата преди 17 години, която отне живота й и днес е смятан за изключително тъжен момент от всички.

Приличат си, нали?

Приличат си, нали?

Снимките на принцесата и принц Чарлз, заето с тези на Кейт и съпруга й Уилям умилиха нета. Подобно на баща си на неговото кръщене и малкият Джордж бе облечен в дантелената роба, с която се кръщава всяко кралско бебе още от времето на кралица Виктория.

И принцеса Даяна, и Кейт Мидълтън изглеждат щастливи с наследниците си в ръце по време на тържествената церемония. Елегантно облечени , с чаровно излъчване — и двете държат първородните си синове с голяма обич. А принц Чарлз и принц Уилям достолепно присъстват на кралското кръщене.
Форумци веднага забелязаха и разликата в отношението на двамата бащи към наследниците и съпругите им.

„Разликата е в щастието, което се вижда на лицата на Кейт и Уил”. „Даяна е щастлива, защото в ръцете си държи рожбата си, а Кейт и Уилям сияят, тъй като са наистина влюбени“, пишат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кейт Vs Даяна — приличат си, нали?”

  1. Vlora

    апр. 19. 2014

    An inlitlegent answer – no BS – which makes a pleasant change

    Reply to this comment

Добавете коментар