Кейт Мос слабее по холивудски (Истината за диетите на звездите)

Кейт Мос слабее по холивудски (Истината за диетите на звездите)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мос слабее по холивудски с бял прах и мартини, Бионсе със слабителни чайове

Кейт Мос слабее с мартини, а Бионсе с люти чушки и слабителни чайове. Цялата истина за диетите на звездите лъсна на бял свят, след като известен фотограф реши да направи малко проучване и да покаже как наистина се хранят знаменитостите.

Гуинет Полтроу похапва само броколи и ядки

Гуинет Полтроу похапва само броколи и ядки

Само броколи и соя за Гуинет Полтроу

Горе-долу с това се изчерпва диетата за детоксикация на Гуинет Полтроу. Актрисата яде единствено соеви ядки, купичка с орехи и броколи и минерална вода с лимон. Менюто позволява още малко лук и моркови, но до там. Нека после ви развиват теории, че си позволяват да ядат всичко и не се лишават от нищо, за да бъдат слаби.

Течна диета за Бионсе

Течна диета за Бионсе

Слабителен чай и червен пипер за Бионсе

Цяло чудно е, че Бионсе няма проблеми със стомаха, след като по време на диетичен режим си позволява само и единствено диетични чайове със слабителен ефект, лимони и люти чушки. Течната диета на звездата позволява още кленов сироп, който да компенсира до някъде липсата на енергийни напитки.
Течната диета е доста разпространена в Холивуд, особено сред звездите, които искат бързо да отслабнат, без да им пука за здравето им.

Мартини, водка и кола за Кейт Мос

Кейт Мос закусва, обядва и вечеря само с алкохолен коктейл

Кейт Мос закусва, обядва и вечеря само с алкохолен коктейл

Холивудската диета на Кейт Мос е най-популярна. С нея манекенката, както и почти цяло модно съсловие може да кара до припадък. Манекенката си осигурява енергия чрез алкохола — никаква храна, водка, шампанско, мартини, кока-кола и разбира се бял прах — една от най-опасните диети, но и неизменна част от менюто на всеки супермодел, макар те никога да не признават това.

Фотографът показал диетата на всяка от звездите съветва, в никакъв случай да не пробвате такова нещо у дома. Целта на проекта му е да разкрие истинското лице на звездите, както и жестоката истина за живота в Холивуд, където заради славата, знаменитостите плащат висока цена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар