Кейт Мидълтън вбеси кралицата с капризи (Пръсна милиони за нов дом)

Кейт Мидълтън вбеси кралицата с капризи (Пръсна милиони за нов дом)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън вбеси кралицата, мести се на село

Кейт Мидълтън окончателно вбеси кралицата. Съпругата на принц Уилям похарчи 4.5 милиона лири за ремонт на двореца Кенсингтън, а в крайна сметка реши, че няма да живее в него. Само допреди няколко седмици майстори, дизайнери и архитекти сновяха из кралската резиденция, за да я превърнат в истински дворец, достоен за изискванията на кралската двойка. Веднага след ремонта обаче, Кейт Мидълтън реши, че не иска да живее в Лондон и замина на село.

Решението й направо вбеси кралицата, която и без това понесе жестоки критики заради разходите на Катрин. Съпругата на Уилям е свикнала да живее нашироко, благодарение на милионите на родителите си и дори след брака си не се лишава от нищо.

Кейт Мидълтън вбеси кралицата

Кейт Мидълтън вбеси кралицата

Кейт похарчи повече от милион за ремонт на имението си в Норфолк, където се намира пилотната база, в която ще работи Уилям. Първоначално бе решено принцът да замине за там сам, а съгласно традициите Кейт да остане с Джордж в двореца Кенсингтън в Лондон, но след края на ремонта, тя промени решението си. И реши, че иска да се премести на село, близо до мъжа си.

След като похарчи милиони за двореца в Лондон, реши, че ще живее на село

След като похарчи милиони за двореца в Лондон, реши, че ще живее на село

„Кейт заяви на Нейно величество, че иска да възпита детето на село, далеч от Лондон. Кралицата побесня, не само защото нарушава традицията, но и тъкмо бяха похарчени повече от 4 милиона лири за ремонт на жилището, в което те решиха, че няма да живеят“, издават служители от двореца.

Според тях кралицата е изключително обидена от поведението на Кейт Мидълтън, както и от решението й да не се съобразява с протокола. И дори се заканва да й отмъсти жестоко.

Кейт Мидълтън вече си навлече гнева на Камила, с отношението си към нея. По всичко изглежда, че принцесата е на път да предизвика нови бури в кралското семейство, както навремето правеше покойната принцеса Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар