Кейт Мидълтън пропусна прохождането на Джордж

Кейт Мидълтън пропусна прохождането на Джордж
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън пропусна първите стъпки на Джордж

Кейт Мидълтън пропусна първите стъпки на малкия Джордж. Ангажирани със задачи, принцесата и принц Уилям почти нямат време за сина си. По време на ваканцията им в Малдивите, заради която зарязаха за цяла седмица наследника си, малкия Джордж е направил първите си стъпки. Бавачката на принца разказва, че 8-месечния малчуган вече лази, а вече се и изправя. Кейт Мидълтън и Уилям обаче са пропуснали този паметен момент за тях.

В началото на март Кейт и Уилям заминаха на 5-звездна ваканция на Малдивите. И по време на едноседмичното им бягство малкия Джордж остана при родителите на Кейт Мидълтън, Карол и Майкъл в дома им в Англия.

Кейт Мидълтън пропусна първите стъпки на Джордж

Кейт Мидълтън пропусна първите стъпки на Джордж

За съжаление на Кейт и Уилям първите стъпки бебето направило пред погледите на баба си и дядо си. За сметка на тома двамата се надяват да не пропуснат други паметни събития—първото зъбче, първа дума и куп други неща. „Уилям и Кейт са развълнувани от всичко, което предстои на Джордж. Вече му расте един зъб и те нямат търпение да го видят“, споделя източник до двойката.

Освен това на семейството предстои първото пътуване до Австралия заедно с малкия наследник. Те ще бъдат придружени от бавачката си, която е първата чужденка в историята, която се грижи за бъдещ британски монарх, пише usmagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар