Кейт и Уилям със скромно кръщене на Джордж (Снимки от събитието)

Кейт и Уилям със скромно кръщене на Джордж (Снимки от събитието)
5 (100%) 1 vote

Ексклузивни кадри се появиха в мрежата

Принц Уилям и съпругата му Кейт кръстиха сина си. Малкият Джордж Александър Луи бе тържествено кръстен на скромна церемония в двореца „Сейнт Джеймс“. Младото семейство не пожела голямо тържество и предпочете да проведе церемонията при затворени врати.

Кейт и Уилям със скромно тържество за Джордж

Кейт и Уилям със скромно тържество за Джордж

Въпреки това хиляди привърженици на кралското семейство се стекоха да видят на живо кръщенето и малкия принц. 3-месечния малчуган, очевидно не хареса цялото това внимание насочено към него и се намръщи.

Кралската двойка кръсти бебето

Кралската двойка кръсти бебето

Бебето бе кръстено в традиционната бяла роба, с която всеки един от принцовете е бил кръстен. Седем кръстници, сред които и принцеса Зара Филипс станаха негови духовни наставници.

Щастливите Чарлз и Камила

Щастливите Чарлз и Камила

Кейт и Уилям отказаха да поканят многобройната фамилия, а също и да превърнат събитието в национален празник. Все пак двойката позволи интернет камери да излъчат кръщенето от църквата.

Малкия принц на церемонията

Малкия принц на церемонията

Самата Катрин блестеше на церемонията с кремавия си костюм. Уилям от своя страна бе заложил на тъмен костюм.

Семейството отразя медиите

Щастливите родители сияят

Веднага след церемонията кралското семейство напусна църквата и замина към дома си в Кенсингтън. Този път Кейт и Уилям държаха на спокойствието и при влизане в църквата отказаха да застанат пред медиите.

Родителите на Джордж не само скъсаха с традициите отказвайки да поканят кралското семейство на кръщенката, но и засегнаха някои от роднините си, тъй като решиха събитието да бъде в изключително тесен семеен кръг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар