Къванч Татлату побърква фенки на Север юг с физика (Снимки)

Къванч Татлату побърква фенки на Север юг с физика (Снимки)
5 (100%) 3 votes

Къванч Татлату ( Kıvanç Tatlıtuğ) подлуди фенове на Север юг с физика

Къванч Татлату (Kıvanç Tatlıtuğ) подлуди фенки с физика в сериала Север юг. Турският Брад Пит направо докара до истерия тийнейджърки с мускулите си. В нета се появиха снимки на актьора от предстоящите епизоди. И някои от тях направо подлудиха запалените почитателки на турския артист.

В социалните мрежи вече тръгнаха класации на кой от фотосите Киво изглежда най-добре. Всеобщото мнение гласи, че мускулестия мачо заслужава овации за физиката си в първия сезон, когато се снимаше като боец на ринга.

Къванч Татлату /Kıvanç Tatlıtuğ/ побърка фенки в Север юг

Къванч Татлату /Kıvanç Tatlıtuğ/ побърка фенки в Север юг

От екипа на Север юг издават, че за ролята си на Кузей, Къванч Татлату (Kıvanç Tatlıtuğ)се е готвил повече от шест месеца. Тъй като сценаристите и режисьора искали всичко да е автентично, актьорът влизал в боевете без дубльор като тренирал шест месеца упорито бокс и вдигане на тежести.

Резултатите явно са повече от успешни, щом манията по физиката на Къванч Татлату(Kıvanç Tatlıtuğ) така е завладяла фенките му на Балканите и в Русия. В руската федерация вече се надпреварват кой ще намери най-готина снимка на актьора.

И докато звездата продължава да се раздава в новия си сериал, фенките му продължават да плакна око по физиката му в Север юг. Най-атрактивните снимки на Къванч Татлату (Kıvanç Tatlıtuğ)можете да видите в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар