Катрин Зита-Джоунс влезе в психиатрия

Гласувайте за статията

Красивата холивудска актриса, която покори сърцата на мъжете с участието си в “Маската на Зоро”, прекара няколко дни в психиатрия, съобщи нейният говорител. През последната година, тя се оплакваше от остри депресивни състояния, граничещи с лудост.

Причината за влошеното психическо състояние на звездата е онкологичното заболяване на нейния съпруг Майкъл Дъглас. Актрисата сама решава, че има нужда от помощ и постъпва доброволно във въпросната психиатрия.

Тежката година за семейство Дъглас си каза думата и върху здравето на актрисата. Майкъл Дъглас се бори с рака, но след химиотерапията е излекуван, твърдят лекарите на звездата. Онкологичното заболяване предизвика истинско сътресение в звездното семейство. Силният стрес, който е нормален при тези обстоятелства, оказа негативно въздействие и върху кариерата на Катрин.

В такива моменти човек пренарежда ценностната си система и си дава сметка за важните неща в живота. Сега известната актриса се чувства добре и се надява да не се наложи да посети отново психиатричното заведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Катрин Зита-Джоунс влезе в психиатрия”

  1. Елена Карандашева

    апр. 26. 2011

    една с разум 🙂

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Зла прокоба тегне над това звездно семейство - 01.05.2013

    […] която е налегнала Катрин, е по-характерна за жените. Характеризира се с резки […]

Добавете коментар