Като кифладжийка! „Социално активната“ Златка стана за смях!

Гласувайте за статията

Плеймейтката за пореден път потресе мрежата с безумното си изказване

Златка отново втрещи с неадекватно изказване

Златка отново втрещи с неадекватно изказване

Страстите, разтърсили страната от вчера, заради назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, продължават да вълнуват всички и днес. Макар гаджето на Цвети Янева да се съобрази с искането на хората и да подаде оставка, онлайн пространството все още кипи от недоволството на хората.

Съвсем естествено, въпросът не беше подминат и от някои от най-популярните лица в светските среди. И макар някои от тях действително да знаеха за какво става въпрос, имаше и такива, които по-скоро се опитаха да се правят на интересни за сметка на събитията.

Златка Димитрова определено спада към втората група. Плеймейтката се помъчи да се направи на социално ангажирана, коментирайки „компетентно“ положението в страната в личната си страница във Фейсбук. Вместо това обаче моделката за пореден път стана за смях с липсата си на всякакви познания по граматика и правопис.

„От доста време насам българския народ се вдига все повече на протесни, но днес това беше като вълна, всички ги заля! Какъв ли ще е краят…… на ДАНС?“, написа плеймейтката в социалната мрежа. И за пореден път предизвика недоумението и присмеха на потребителите.

„Какво искаш да кажеш, Злати, какви са тези протесНи?“, питат форумци. И направо й се подиграват в лицето: „Че ти откога ги разбираш тези неща“, иронично се подхилкват феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Като кифладжийка! „Социално активната“ Златка стана за смях!”

 1. венета иванова

  юни 15. 2013

  ЩО ЗА ТЪПА СТАТИЯ.. КОМЕНТАР.ВИНАГИ КОГАТО СЕ ПИШЕ МОЖЕ ДА ОБЪРКАШ ИЛИ ПРОПУСНЕШ БУКВА.ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН.КЛАВИАТУРАТА И НЕЙНИТЕ ТЕХНИКИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМА…И БЪРЗОТО ПИСАНЕ..ТЪМНО Е..

  Reply to this comment
 2. Политиката

  юни 16. 2013

  Нищо де, искала е да се изкаже. Tова беше важен въпрос.

  Reply to this comment

Добавете коментар