Кати Пери ще съди американски таблоид

Гласувайте за статията

Ексцентричната певица смята да заведе дело срещу американски таблоид, заради публикациите, приписващи й интимна връзка с продуцента Бени Бланко. Според въпросното списание, красавицата крие близките си отношения с Бланко, а според самата нея – това са гнусни лъжи. Искът на Пери ще възлиза на 3 млн. долара, шушукат светските хроникьори.

Певицата е дълбоко възмутена от пресата като цяло и този път смята да задейства нещата, за да покаже, че никое списание, сайт или вестник нямат право да се месят в личния й живот и да я свързват с мъже, с които тя няма нищо общо.

Любовните авантюри на звездата не са тайна за никого, още по-малко са американските таблоиди, на които това им е работата – да следят и отразяват връзките на известните личности. Явно славата започва да тежи на Кати и тя все по-често търси усамотение, а с кого и къде –това си е лично нейна работа, възмущава се тя.

Не е изключено и певицата да се откаже от завеждане на делото, след като първоначалните й негативни чувства отшумят. Но хората, които я познават се съмняват в това, защото скандалната певица била безкомпромисна към папараци и таблоиди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар