Катето Евро подигра Николета: Чете си сценария като първолак

Катето Евро подигра Николета: Чете си сценария като първолак
5 (100%) 2 votes

Катето Евро просто не издържа след последното интервю на Николета Лозанова

Катето Евро не издържа! Водещата на „Усещане за жена“ сподели кадър от последното интервю на Николета Лозанова. Оказа се, че плеймейтката, която се има за най-добра водеща се излага като истинска ученичка.

Звездата на ТВ7 буквално разсипа колежката си в ефир по повод интервюто й с Весела Тотева. В предаването Николета не само се е изложила колосално, но е и четяла като първолак, разказва Катето Евро.

Николета се изложи като ученичка

Николета се изложи като ученичка

„Какви „умници“ само“, „Едната обяснява как я шили, а другата си гледа въпросите, все едно интервюира Ангела Меркел“, заяви Катето Евро. Последва лавина от коментари на останали потребители и приятели на актрисата, които също не спестиха критиките на Николета.

В крайна сметка всички бяха единодушни, че Николета Лозанова не става за водеща. Всъщност плеймейтката направо се излага и злепоставя и гилдията.

Поводът за присмехулните коментари по адрес на Николета, така и не бе уточнен, но повечето колеги на Катето Евро се съгласиха с нея. Биляна Петринска дори сподели, че в днешно време всяко второ момиче в България се има за звезда и се прави на водеща.

Големите на звезди на България също си изказаха мненията

Големите на звезди на България също си изказаха мненията

Със сигурност обаче интервюто на Николета с Весела Тотева е било голяма излагация, щом дори Катето Евро не се сдържа да го изкоментира. Футболните съпруги се събраха да си поговорят по-женски, а това е второто интервю на Николета.

Водещата обаче продължава да прави гафове и да се излага пред феновете в социалните мрежи. Нищо чудно, че след почти година в ефира, продължават да й се подиграват, коментират зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар