Катето Евро остана без предаване: Депресирана съм!

Катето Евро не е просто във ваканция, а остава без предаване

Катето Евро няма да се завърне на ефир наесен, научи Kliuki.net.

ТВ7 се тресе от скандали и финансови проблеми. Ето защо някои от предаванията ще паднат, а едно от тях е това на актрисата. Тя повече няма да бъде водеща и по този повод вече е изпаднала в депресия, както сама призна пред всички, писа изданието lifestyle.bg.

Катето Евро
Катето Евро остана без предаване

В другата продукция, където тя обича да представя готварските си умения, също няма да намери място, защото по всяка вероятност и нея няма да има през новия медиен сезон. Настроението на Катето Евро е обяснимо кисело, тя дори не искала да ходи на почивка, тъй като любимият й къмпинг е наводнен.

Явно Катето ще прекара едно тъжно и скучно лято, а и ще трябва да мисли как да планира занапред ангажиментите си. След като няма да се изявява на екран, тя едва ли има огромни шансове за работа, шушукат нейни колеги.

Всички се опитвали да я успокоят, но Катето Евро ходила все просълзена заради краха в кариерата си. Сред заплашените да изхвърчат от фирмата били също Кошлуков и Николета. Плейметката не предлагала нищо особено на зрителите, а папарашките й попадения са направо смешни.

И рестрикциите, които се налагат, няма да пощадят такива излишни формати, които само натоварват допълнително финансово собствениците.

Дано Катето Евро се съвземе и намери предизвикателство, че да не потъва съвсем в черни мисли, надяват се нейни фенове.

1 коментар
  1. Pepa Martinova казва

    НЕ СЪЖАЛЯВАЙ,БЕШЕ МНОГО СЛАБО ПРЕДАВАНЕ,КАКВАТО Е И ЦЯЛАТА ТВ 7

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.