Катерина Горанова грее след събирането си с Блатечки (Снимка)

Катерина Горанова грее след събирането си с Блатечки (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Катерина Горанова не спира да се усмихва откакто актьорът се върна при нея

Катерина Горанова отново се усмихва. Любимият мъж отново е с нея. Отговорен към семейството си, Асен Блатечки се върна при двете Катерини, които обожава. За влюбената жена завръщането на любимия й се превърна в истински празник, който тя подобаващо отбеляза със семейството си вкъщи, говорят запознати.

Катерина Горанова сияе след като Блатечки се върна при нея

Катерина Горанова сияе след като Блатечки се върна при нея

Видимо подмладена, загърбила предишния си външен вид, освен с нова прическа и нова визия, тя впечатлява и с излъчването си. Цялата грее, сияе от щастие. Красивата жена често е забелязвана на купони с приятелки, явно иска да сподели и с тях огромното си щастие и радост.

За нея е изключително важно, че след многото перипетии и преживявания семейството отново е заедно. Толкова изневери на мъжа си е преживяла и прощавала в името на голямата си любов към него. Много жени са се опитвали да й го отнемат. Но засега зад гърба й са тревогите и безсънните нощи.

Щастлива е, че любимият й не позволи да бъде оплетен в мрежите на красивата и фатална майка на сина му Диляна Попова. Моделката направи всичко възможно да го задържи за себе си, дори използва и детето им за целите си. Зарада малкия си син актьорът живя при нея известно време, но накрая реши да остане с двете Катерини, споделят близки до звездното семейство.

Въпреки, че не живее с майката на сина си, Асен Блатечки нито за миг не го забравя. Той се стреми нищо да не липсва на бебето, редовно подпомага финансово майка му. Прави всичко възможно да го вижда, въпреки многобройните си служебни ангажименти, научиха от hotarena.net.

С такава отговорна и сериозна жена до себе си като Катерина Горанова, чаровникът успява бързо да върне позагубилото си душевно спокойствие и равновесие, връща и чаровната усмивка на лицето си, според близките му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар