Катерина Горанова е в нервен срив заради бременната Диляна Попова

Катерина Горанова е в нервен срив заради бременната Диляна Попова
5 (100%) 1 vote

Катерина Горанова се е сринала след новината, че любовницата на мъжа й е бременна

Катерина Горанова е изпаднала в нервен срив след новината, че Диляна Попова е бременна. Съпругата на Асен Блатечки се е сринала напълно след като е разбрала, че мъжът й не само за пореден път й слага рога, ами дори чака дете от доста по-младата си любовница.

Катерина Горанова е съсипана след новината за бременната Диляна Попова

Катерина Горанова е съсипана след новината за бременната Диляна Попова

Близки до Катерина Горанова разкриват, че тя буквално е съсипана психически и не желае да разговаря с никого. Измамената жена се опитвала да се справи сама с болката и обидата от предателството на мъжа си, научиха от „България днес“, цитирани от ПИК. Както знаете, преди няколко дена всички медии гръмнаха с новината, че манекенката Диляна Попова очаква дете от Асен Блатечки, който е заедно с жена си Катерина Горанова от 14 години. Двамата имат и дъщеря на същата възраст.

Това обаче не пречело на актьора да кръшка постоянно на половинката си, която си затваряла очите в името на семейството им. Забежката с Диляна обаче се оказала по-сериозна и Блатечки хлътнал яко, издават запознати. За връзка между двамата се говори от миналата година, но тогава те отрекоха категорично тези слухове. Явно обаче това е било с цел да се отклони вниманието от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар