Катерина Блатечка целувала телевизора, щом види Асен

Катерина Блатечка целувала телевизора, щом види Асен
5 (100%) 2 votes

Катерина Блатечка искаше да стане като родителя си, когато порасне, но днес е по-запалена по тениса

Катерина Блатечка

Катерина Блатечка с татко си, преди да се влюби в Диляна Попова; СН.: БУЛФОТО

Катерина Блатечка като малка толкова обичала татко си, че щом го видела по телевизията, веднага се втурвала да го целува, научи Kliuki.net. Дъщерята на Асен Блатечки и днес много обича баща си, макар че той избра да е с друга жена.

Актьорът неведнъж е казвал, че животът му се разделя на две – преди раждането на дъщеря му и след това. Малката Катя го прави невероятно щастлив, а и толкова прилича на него, че Асен постоянно се вижда в нея. „Тя е най-голямото ми щастие“, споделял е често в тв предавания Блатечки.

„Когато порасна, искам да съм като татко“, казваше преди няколко години Катерина Блатечка, която днес учи в частно училище и предпочита да рисува. Спортът, по който е най-запалена пък, е тенисът. И покрай тренировките си запалва и баща си по него.

Катерина Блатечка

Катерина Блатечка, когато още целуваше Асен по телевизора

„Това, че аз съм актьор, не означава, че и дъщеря ми трябва да обича театъра. Оставил съм я сама да избере пътя си“, споделя Асен Блатечки за дъщеря си.

Днес същият този всеотдаен татко чака дете от друга жена. Блатечки и Диляна Попова живеят заедно от няколко месеца, а малката Катерина Блатечка остана при майка си. Както Kliuki.net писа, дъщерята на Блатечка не дава вид на нещастна от ситуацията в социалната мрежа. Тя дори сподели, че се чувства страхотно.

Ден след статията ни за Катерина Блатечка, момичето скри всички свои снимки от Фейсбук и ограничи профила си…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар