Къщата на Анита Мейзер кичозна, също като нея

Къщата на Анита Мейзер кичозна, също като нея
4.67 (93.33%) 3 votes

Анита Мейзер живее сред кич, така й харесва, точно като визията й

Анита Мейзер, станала скандална покрай изявата си на Мисис Свят, определено не може да диша без кич, видя Kliuki.net. Къщата й е също толкова барната, колкото е и самата тя.

Силиконът, екстеншъните, обилният грим и ярките дрешки не са сами – интериорът трябва да е в тон с тях, за да е всичко перфектно. Така стоят нещата според вкуса на Анита Мейзер. Тя изглежда е баровка, харчи грешни пари за какво ли не, по някое време решава да ги хвърли и за титла.

Уви, журито на Мисис Свят сигурно са неподкупни, защото не я класираха на някое прилично място, а дори не зачетоха присъствието й. Въпреки това Анита Мейзер парадира не само с появата си там, но и с познанството си с организаторите. Типичното еснафско поведение, реагираха в нета. Анита Мейзер си спечели доста врагове, след като реши да представи България на този конкурс.

Никой не може да приеме, че тя заслужава короната на Мисис България. Само тя единствена допуска, че е имала всички шансове да лъсне достойно с името на страната ни. Анита Мейзер и преди си беше толкова пикантна, колкото и сега.

Но тогава нямаше подобни амбиции. Единствените й желания се свеждаха до това да развява бюста си наляво и надясно, който определено е респектиращ с големината си. Киро Скалата и тя бяха идеалната комбинация, докато не се скараха.

Свършиха партитата и шумът около Анита Мейзер заглъхна… Докато не дойде този светъл ден, в който тя е най-омразната личност у нас.

Наглостта й стига до там, че обвинява всеки, който изкаже лошо мнение срещу нея, кълне и им нарича кофти прогнози, което никак не е възпитано, нито пък подхожда за дама с претенциите за Мисис България.

Анита Мейзер обаче няма никакви скрупули – кефи се максимално на всички придобивки, както и на “папагалския” си дом!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар