Къртицата стартира с гаф: фенове бесни заради яденето на скорпиони

Къртицата стартира с гаф: фенове бесни заради яденето на скорпиони
5 (100%) 1 vote

Къртицата успя да разгневи зрителите още с пилотния си епизод

Къртицата 2 най-накрая стартира! Едно от най-чаканите риалитита в родния ефир започна с обещания за още повече екшън и емоции за зрителите. Обещание, което продуцентите спазиха. Не както всички очакваха обаче. В пилотния епизод на Къртицата 2 на участниците беше поднесена вечеря от… живи скорпиони! Които всички 18 човека в базата трябваше да похапнат живи.

Къртицата разгневи зрителите

Къртицата разгневи зрителите

Това наостри зрителите и те веднага скочиха срещу продуцентите на Къртицата. „Как може такова нещо?? Ами това са живи твари!“, „Садисти“, „Не ви ли е срам, да ги карате да ядат скорпионите живи!“, „Това е нечовешко“, са само част от гневните зрителски коментари. Феновете стигат още по-далеч в гнева си обявявайки, че ако от Къртицата продължават да карат участниците да изтезават живи същества, каквито са скорпионите, ще спрат да гледат предаването. „Предпочитам да си направя харакири отколкото да гледам подобна жестокост“, пенят се форумци.

Други обаче далеч не са толкова крайни. И дори приемат с чувство за хумор едно от първите изпитания в Къртицата. „Е, какво толкова, няколко скорпиончета. Те са богат източник на Омега 3 мастни киселини и протеини. И даже са полезни“, хилят се онлайн потребителите. Действително, сред повечето от тях се шири мнението, че нищо кой знае какво не се е случило с яденето на живи скорпиони в Къртицата. „Значи ако ги бяха убили и сварили преди това – може. Ама така живи да ги ядат – не може, не е хуманно“, дивят се феновете.

И припомнят, че в не един формат на участниците им се е налагало да ядат живи хлебарки и червеи. Тогава обаче природозащитниците си мълчаха. И нямаше възгласи „Горките червейчета, не ви е срам да ги изядете живи както сега в Къртицата„, възмущават се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Къртицата стартира с гаф: фенове бесни заради яденето на скорпиони”

  1. Buntarkata

    февр. 28. 2014

    Всички сте луди.

    Reply to this comment

Добавете коментар