Къртицата разкарва Николета Лозанова заради некадърност?

Къртицата разкарва Николета Лозанова заради некадърност?
5 (100%) 3 votes

Къртицата не иска да повтаря резила от първия сезон

Къртицата няма никакво намерение да кани отново Николета Лозанова за водеща на дейли епизодите. Продуцентите на шоуто все още са бесни след резила на плеймейтката от предишния сезон, когато всички зрители скочиха срещу некадърното й поведение на екрана. Точно заради това от Къртицата са решили, че няма да рискуват отново да си навлекат подигравки и да загубят зрители заради съпругата на Валери Божинов.

От Къртицата не искат Николета Лозанова за водеща

От Къртицата не искат Николета Лозанова за водеща

Поне това е, което се мълви усилено в онлайн пространството от няколко дена насам. Феновете смятат, че опитите на Николета да се набута отново в праймтайма на ТВ7 са ударили на камък. И макар от Къртицата все още да липсва официално потвърждение за това, всичко доказателство сочат, че по време на втория сезон на шоуто няма да гледаме плеймейтката като водеща, коментират форумци.

На първо място липсата на каквато и да е информация от страна на Къртицата. „Те със сигурност не биха се колебали да използват името на Николета за реклама. Щом не го правят, значи не мислят да я канят“, издават запознати. Самата моделка също се е покрила и упорито си мълчи за предстоящото шоу. Което е напълно нетипично за нея.

„Ако я бяха поканили отново да води, щеше да вдигне шум до небето. За да натрие носовете на всички и да покаже колко е велика. Щом не го прави, значи има нещо“, смятат онлайн потребителите.

А дали съмненията им ще се оправдаят, ще разберем до дни, веднага щом Къртицата 2 започне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар