Къртицата избра само вътрешни хора – кастингите са били парлама!

Къртицата избра само вътрешни хора – кастингите са били парлама!
5 (100%) 1 vote

Къртицата лъсна тази година, че е избрала само вътрешни хора, уж неизвестни и чрез кастинг…

Къртицата лъсна, че е избрала само вътрешни хора, а недоволството на зрителите става все по-голямо, научи Kliuki.net!

Къртицата избра само вътрешни хора - кастингите били за парлама

Къртицата избра само вътрешни хора – кастингите били за парлама

Повечето от уж неизвестните, преминали през кастинг, всъщност са стари познайници на екипа. Те са участвали в други риалити предавания или са били кандидати.

Къртицата събира негативни коментари от недоволните зрители

Къртицата събира негативни коментари от недоволните зрители

Трети пък си имат връзка чрез познати, които са ги уредили в Къртицата. Въобще, оказва се, че предварителните препитвания са били напразна надежда за тези, които са се надявали да бъдат избрани просто ей така…

„Не може според заслугите и качествата, трябва да имаш някой, който да те вкара вътре!”, реват от дни наред фенове на Къртицата.

Разочарованите от подбора на заселниците явно вече са доста и затова нададоха вой, но истината е, че още преди старта, мнозина коментираха, че в Къртицата случайни няма да има.

Къртицата охулена за подбора на заселниците в Базата

Къртицата охулена за подбора на заселниците в Базата

Макар версията да е, че само 6 са звездите, а останалите са непопулярни и „редови” граждани, то това никак не отговаря на реалността.

Христина Русева, Гергана Грънчарова, Христина Тушева, Индира са все красавици, които от години се снимат за списания и дори се познават по между си. Хриси Русева и Индира са били рамо до рамо и в шоуто Сървайвър 4.

Представителите на силния пол също не са просто от улицата, а все със солидни протекции и топли отношения с продуцентите.

„Цялата работа е мижи да те лъжем, подиграват се с желаещите да се появят във формата, а в крайна сметка си въртят игрите, както те си знаят!”, „Като свински черва са навързани, а Иван и Андрей се правят на дръж ми шапката, че едва ли не са се спрели на тия заради личността им, пълна пародия!“, гласи още мнението във виртуала, което е насочено срещу Къртицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Къртицата избра само вътрешни хора – кастингите са били парлама!”

  1. ХА-ХА

    мар. 13. 2014

    „КАСТИНГИТЕ БИЛИ ПАРЛАМА“……и защо си мислите, че българите са умствено изостанали и вярват на това, от което продуцентите ПЕЧЕЛЯТ УЖАСНО МНОГО ПАРИ ЗА НАША СМЕТКА, само вижте кои участват!? ТЕ НЕКА СИ СТАВАТ ЗА РЕЗИЛ, НО НЕКА НИЕ, ХОРАТА, КАТО НЕ ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ БЕЗУМНИ БОЗИ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ! ХОРАТА УМИРАТ ОТ ГЛАД, БОЛНИТЕ НЯМАТ ЛЕКАРСТВА, ДЪРЖАВАТА НЕХА ,А ТЕЗИ ….. СИ ПРАВЯТ ПРОСТАШКИ ПРЕДАВАНИЯ!

    ,

    Reply to this comment

Добавете коментар