Къртицата 2 с фалстарт! Участник ни разкри тайни подробности!

Къртицата 2 с фалстарт! Участник ни разкри тайни подробности!
5 (100%) 2 votes

Къртицата 2 тръгва с фалстарт – участник разкри тайни подробности около имената на играчите и условията им

Къртицата 2 е разкрита – тръгва с фалстарт!

Kliuki.net научи подробности около имената на играчите и условията. Информацията е абсолютно достоверна и е от участник в предаването.

Къртицата 2 с фалстарт - участник издаде пълния списък с имената на играчите

Къртицата 2 с фалстарт – участник издаде пълния списък с имената на играчите

Вече ви съобщихме, че първите сигурни, които ще присъстват в Базата, са Ивайла Бакалова и волейболистът Евгени Иванов.

Останалите в списъка на Къртицата 2 са моделката Бориса Тютюнджиева, фолк певицата Роксана, футболистът Илиян Киряков, както и Здравко Киселов, по-известен като Косъма от Под прикритие.

Ясни са и по-неизвестните, които ще мерят сили със звездите. Христина Русева, която вече се е изявявала в Сървайвър, ще бъде заедно със своя съпруг. Оперният певец Стоян Бончев също е казал „да” на култовото шоу Къртицата 2.

Официалното начало на формата е на 24 февруари, веднага след мача Черноморец – ЦСКА. Нашият читател разяснява, че избраните ще трябва да бъдат в готовност за снимки за продукцията още на 19 февруари. Дали ще се правят на изненадани за пред камерите, както беше в първия сезон, предстои да разберем, но те вече са уведомени за датата.

Категоричното решение на организаторите на Къртицата 2 е този път да не се допускат никакви излизания навън. При предишното издание доста от популярните лица си позволяваха волности, но този път такъв шанс няма да имат.

Договорите с посочените да забавляват зрителите ще бъдат подписани на 13 февруари, а визитките им ще бъдат изготвени още на 10-ти този месец.

До броени дни предстоят и медицински прегледи. Замъкът, който ще е обитават, е уникален, фотосите от него вече лъснаха, може да им се насладите ТУК.

А вие готови ли сте за Къртицата 2?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар