Къртицата 2 привлече и Долф Лундгрен сред участниците?

Гласувайте за статията

Къртицата 2 се кани да разбие конкуренцията със звезден кастинг

Къртицата 2 започва след по-малко от две седмици. В медийното пространство все по-често се появяват слухове, че тази или онази звезда ще се включи във втория сезон на риалити формата. Продуцентите на Къртицата 2 също наливат допълнително масло в огъня, давайки само откъслечни данни за евентуалните участници.

Къртицата 2 привлече и Долф Лундгрен

Къртицата 2 привлече и Долф Лундгрен

Последната информация, която от Къртицата 2 пуснаха официално за феновете си, е че в новия сезон ще видим и още една световна звезда, известна с имиджа си на лошо момче от екшън филми. Това веднага накара зрителите да започнат да гадаят кого ще гледаме в Къртицата 2. Най-често срещаното предположение е, че Долф Лундгрен е световната знаменитост, която ще видим в базата на Къртицата 2.

Като доказателство за това феновете изтъкват, че шведският актьор е добре известен с любовта си към България. Лундгрен неведнъж е снимал филми в страната ни, а имиджът му е на типичен екшън герой. Тук там се появиха и предположения, че продуцентите са убедили Чарли Шийн, типичното лошо момче на Холивуд, да се включи в Къртицата 2. Това обаче е доста малко вероятно, издават хора от екипа.

Припомняме ви, че до момента участие в Къртицата 2 са потвърдили актьорът Александър Сано, бившият волейболен национал Евгени Иванов-Пушката, моделката Бориса Тютюнджиева и героят от САЩ’94 Илиян Киряков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар