Кърсти Али се е занемарила тотално

Гласувайте за статията

Актрисата, позната ни от “Виж кой говори” тотално е занемарила външния си вид, показват папарашки снимки. Освен, че се показва с някакви дрипи, тя дори забравя да си измие косата и да си сложи червило. Всичко това нямаше да е толкова страшно, ако не сме я виждали в “нормалното й състояние”. Блондинката шашна феновете си със сплъстена и мазна коса, обрамчваща бледото й лице без капка грим. Кърсти дори не прави опит да изглежда добре, а още по-малко да изглежда като холивудска актриса, каквато е.

Всички я харесваме в ролите й в “Стар Трек: Гневът на Хана”, “Бар Наздраве”, “Фантазиите на Вероника”, но нежеланието й да се вземе в ръце е плашещо. Дори Бритни Спиърс изглеждаше по-добре в най-лошите си дни, пише “Блясък”. Ако Кърсти се беше скрила зад едни слънчеви очила, нямаше да е толкова “умопомрачителна”, но в лошия смисъл.

В последните години, актрисата губи все повече от феновете си и често става повод за смях. Папарашките снимки в интернет пространството показват голямата метаморфоза на холивудската звезда, която изглежда като вечно бременна. Положението започва да излиза извън контрол, шушукат светските хроникьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Кърсти Али се е занемарила тотално”

 1. Lyudmila Grigorova

  февр. 04. 2012

  Ето за това папараците са за преследване и бой-та на кой му пука как изглежда Кърсти, тя е безспорен талант, а проблемите са я съсипали, все пак всеки различно преживява несгодите и им се отдава по различен начин…

  Reply to this comment
 2. Valeria Dilcheva

  февр. 05. 2012

  Всъщност тя изглежда ето така:

  Reply to this comment
 3. Elisaveta Gerdjikova

  сеп. 27. 2013

  Valeria Dilcheva

  Reply to this comment
 4. It’s impressive that you are getting thoughts from tbis post as well
  as from our discussion made here.

  Reply to this comment

Добавете коментар