Капнала от умора! Райна проваля Стелла в „Денсинг Старс“?! (СНИМКА)

Феновете на Наско и Стелла се притесняват, че певицата няма да се представи добре

Райна изглежда видимо уморена от тренировките
Райна изглежда видимо уморена от тренировките

Снимка, която Райна качи в официалната си страница във Фейсбук, предизвика доста коментари и догадки. На снимката певицата е легнала на пода и видимо си личи, че е изключително изморена. И докато феновете на пилето на поп фолка я съжалиха заради изморителните тренировки и натоварения й режим, то феновете на Стелла Ангелова са ужасно притеснени, че Райна няма да издържи на тежкия график и ще провали любимката им.

Според потребителите, които подкрепят каскадьорката и нямат търпение да я видят отново на сцената, Стелла е вдигнала летвата толкова високо, че дори победителката във VIP Dance Райна не е в състояние да я стигне. Още повече, че певицата знае, че влиза в шоуто само за няколко седмици, докато контузията на Стелла отшуми. „Тя няма мотивацията да се представя перфектно и да дава всичко от себе си, защото знае, че накрая така или иначе друг ще обере лаврите“, притесняват се феновете.

Да не забравяме и, че в шоуто участва и бившето гадже на Райна – танцьорът Светльо, който партнира на колежката на Райна – Глория. Неговата близост със сигурност ще се отрази на Райна, която наскоро призна, че той е бил голямата й любов.

Тази вечер ще разберем дали притесненията на феновете на Стелла са основателни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.