Кандидатките за Мис България 2013 жестоко обидени на продукцията

Гласувайте за статията

Хубавиците недоволни от отношението към тях, бойкотират шоуто

Участничките в Мис България 2013 изнемогват от глад

Участничките в Мис България 2013 изнемогват от глад

Не е минала и седмица от старта на най-чаканото риалити шоу Мис България 2013, а скандалите вече следват един след друг. И докато част от тях като интригата между Звезди и Вили, са напълно режисирани, то продуцентите за малко да си вкарат автогол с натикването в тъмницата на половината претендентки. Ако първия ден на кандидат миските им беше забавно от нелепата ситуация, то в следващите определено им дойде до гуша да пишкат в кофа, да не се къпят и да карат без храна.

Върха на гаврата обаче беше начина по който момичетата получиха първата си порция храна. Няколко кренвирша, банана, хляб и лютеница бяха изсипани директно върху пода на тъмницата, все едно че бяха предназначени за животни, а не за кандидатките за най-красива българка.

Именно това се оказа капката, която преля чашата на търпението на красавиците. Момичетата вкупом започнаха да се оплакват от мизерните условия, в които са натикани да живеят. Нещо повече, запознати издават, че част от кандидатките са били толкова вбесени от унижението, на което са подложени, че обмисляли да се махнат от продукцията. Това наложило продуцентите да вземат спешни мерки и бързичко да съберат всички кандидат миски в двореца, макар по сценарий да било предвидено по-дългото „отсядане“ на част от тях в тъмницата.

Кандидатките за Мис България 2013 получиха по този начин храната си

Кандидатките за Мис България 2013 получиха по този начин храната си


Мис България 2013 /18.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кандидатките за Мис България 2013 жестоко обидени на продукцията”

  1. Eve

    мар. 10. 2017

    Superb inmoafrtion here, ol’e chap; keep burning the midnight oil.

    Reply to this comment

Добавете коментар