Камелия Воче реди ето такива трапези вкъщи!

Гласувайте за статията

Камелия Воче си я бива в създаването на вкусотии, а вкъщи всеки гост се радва на кулинарните й способности

Камелия Воче обича да посреща гости вкъщи, а те от своя страна се чувстват като благословени в нейната компания.

Камелия Воче

Камелия Воче обича да посреща гости вкъщи

Kliuki.net ще покаже каква е атмосферата в дома на певицата в столицата. Вече видяхте първо тук разказа със снимки, който разкри с каква къща разполага Камелия Воче в Рим. Тя обаче е по-често в България, където преди време участва в Черешката на тортата.

Няма човек, който да не е минал през прага на Камелия Воче и да не иска да се върне отново в тях. Недолюбваната от Евгени Минчев блести с кулинарните си способности, на които редовно се радват децата й, както и всички нейни приятели.

Звездата обожава да кани в крепостта си своите познати, които стопля не само с усмивка, но и със страхотни ястия.

Камелия Воче

Камелия Воче реди класни трапези у дома

Обзавеждането е стилно и подбрано според нейните предпочитания. Камелия Воче разполага с огромна библиотека, навън има басейн и градина, барбекю, където също предпочита да прекарва времето си.

В нейния палат няма да зърнете мебели от последните модни колекции, просто защото Камелия Воче държи на класиката и традиционния дизайн. Тя залага на светлите и топли цветове, които създават приятна отпускаща и зареждаща среда, за да може тя да твори на спокойствие.

Камелия Воче е свикнала сама да шета из стаите, не чака някой да свърши работата й, нито разчита на прислуга. Високият й стандарт на живот не е създал илюзията, че тя е някаква хай персона, чийто ръце ще се счупят, ако изпълнява домакинските задължения. Ето това я превръща във фаворит във ВИП Брадър.

Евгени Минчев не успя да се класира по-напред, но ако Воче стигне до финал, той със сигурност ще се пръсне от яд.

Доста от зрителите оценяват Камелия Воче като една красива дама, която владее не само изкуството на готвенето, но и притежава неустоимо естествено излъчване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар