Камелия с размазан поглед (НА КАКВО Е?)

Гласувайте за статията

Камелия ошашави феновете си, а противниците на чалгата направо я заподозряха в прекаляване с чашките

 

Камелия отново успя да привлече погледите на всички!

Камелия учуди всички с размазания си поглед - дали си е пийнала?!

Камелия учуди всички с размазания си поглед – дали си е пийнала?!

„На какво си, хубавице, много премрежено гледаш!”, взеха да я бъзикат фенове в мрежата, видя Kliuki.net. „Сигурно като ни види и се разтапя от кеф!”, продължиха закачката други нейни обожатели. Камелия наистина е толкова щура и земна, че почитателите й просто я боготворят. Всяка нейна снимка предизвиква реакции и тази е поредното доказателство за това.

Въпросът е, че тук Ками определено успя да изненада всички, а както обикновено става плъзнаха какви ли не слухове. Повечето веднага решиха, че блондинката е била уморена от поредното си взривяващо участие, но някои противници на чалгата я заклеймиха, че здраво си е подпийнала. Родните звезди не си поплюват наистина и често се случва да ги засечем в особено състояние. До сега сред тях са били любимци като Преслава, Галена, Годжи и още много, за които просто се говори, а не са документирани изцепките им.

Дали Камелия е обърнала няколко чашки, ние не можем да твърдим, но пък според масовото мнение на потребителите това е почти сто процента сигурно. В крайна сметка, какво пък и популярните са хора, и те се забавляват, както си му е реда…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар