Камелия: Не ме е срам, че пея фалшиво!

Камелия: Не ме е срам, че пея фалшиво!
3.67 (73.33%) 3 votes

Камелия сподели, че не срамува, ако изпусне някоя фалшива нота на участие

Фолк певицата Камелия за първи път от години изпадна в откровения. Докато гостуваше на „Поверително“ при Николета Лозанова, поразяващата уста на попфолка, даде откровено интервю, в което не си спести мнението за кариерата, колегите, бръчките и интригите в „Пайнер“.

В интервюто си певицата сподели и защо точно не харесва Преслава. По думите на Камелия,колежката й е станала твърде комерсиална, не влага толкова душа и обаяние в новите си песни и я е загубила като фен. Камелия е откровена, че комерсиализма в Пайнер се е отразил много зле на колежките й. За разлика от тях обаче тя се старае да радва феновете с качествена музика. И пеене на живо.

Камелия не се срамува да пее фалшиво

Камелия не се срамува да пее фалшиво

Камелия споделя, че от няколко години е зарязала плейбека и се е посветила на феновете си изцяло. Затова се старае да бъде всеотдайна по участия и да дава най-доброто от себе си. А дори и да се случи да сгафи по време на живо изпълнение е категорична, че не я срам да сбърка. „Не се срамувам да изпусна някоя фалшива нота“, споделя Камелия. Тя е категорична, че всеки може да сгреши, а рискът с фалшивото пеене просто е част от работата й и може да се случи на всяка певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Камелия: Не ме е срам, че пея фалшиво!”

  1. margarita

    сеп. 03. 2014

    egati otkacalkata prosto zavijda6 na preslava za tialotoi za krasotatai iza pesnite nemoji6 daia plati6 prosto kak pee tisi lyda ce koi cte izleze s boty6i do glavatasi ili niakakva rokla kadeto si gorno meckasi oblakla prosto purvo niama6 vkys kak dase oblica6 ftoro niama6 xybavi pesni i treto none na posledno mesto si stara i cetvurto ti si egati otkacalkata

    Reply to this comment

Добавете коментар