Камелия награби фен пред всички, той онемя!

Гласувайте за статията

Фолк певицата шашна фен в столична дискотека

Фолк певицата Камелия буквално стъписа свой фен в столична дискотека. Докато бе на участие, изпълнителката, както винаги се отдаде на горещи закачки с феновете. И изпълнявайки поредното си парче фолк звездата награби свой фен. Младежът направо зяпна от изненада и тотално онемя от жеста й.

Камелия награби свой фен

Камелия награби свой фен

Палавницата се бе издокарала в мрежести чорапи и ултракъса рокличка. А убийствената й визия бе допълнена от ботуши до бедрата. Нищо чудно, че младежът загуби дар слово, когато фолк дивата го прегърна. Камелия буквално му пееше на ушенце и го гледаше нежно пред всички.

Младежът направо загуби дар слово

Младежът направо загуби дар слово

Подобни закачки за певицата са нещо обичайно, но някои от по-срамежливите фенове на Камелия доста се стъписват от дръзкото й поведение. Въпреки че вече е на 42 изпълнителката понякога се държи като палава тийнейджърка. И обожава да провокира почитателите си.

Междувременно феновете на Ками отбелязват, че фолк звездата изглежда възхитително добре за възрастта си. Певицата сложи в джоба и 20-годишни красавици със стройната си фигура и тънка талия.

Самата Камелия се кълне, че няма грам ботокс по лицето си и дължи свежия си външен вид на единствено на балансирано хранене и спорт. Можем само да й завиждаме, че е успяла да се съхрани така добре и без помощта на пластичната хирургия. И че въпреки годините си, още разтуптява мъжките сърца и кара феновете си да онемяват при вида й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар