Камелия: Какъв крал на фолка е Азис, пее на плейбек!

Камелия: Какъв крал на фолка е Азис, пее на плейбек!
5 (100%) 2 votes

Камелия нападна Азис, пеел на плейбек

Фолк певицата Камелия нападна Азис. Лошото момиче на попфолка налетя на краля, че пее на плейбек. След като разкри истинското си мнение и отношение към Преслава, Камелия се прицели в Азис. Изпълнителката обвини колегата си, че взима астрономически хонорари, а в същото време пее само на плейбек.

В свое интервю певицата признава, че може да й се случи да изпусне фалшива нота, но не се срамува от това. Освен това от години е спряла да пее на плейбек, тъй като вижда, че разочарова хората.

Камелия захапа Азис, пеел на плейбек

Камелия захапа Азис, пеел на плейбек

По думите на Камелия, Азис редовно пуска на плейбек песни на флашка, само и само да претупа участията си. Освен това изпълнителката доста иронично нарече Азис „крал“, подигравайки се с прозвището, което сам той си даде.

Певицата доста жегна краля на поп фолка

Певицата доста жегна краля на поп фолка

Самият Азис упорито отрича някога да е пял на плейбек, но на не едно и две участия на певеца са ставали скандали именно заради отказа му да пее на живо. Освен това певеца твърдо отказва да се връща на бис за публиката, заради което и турнето му в САЩ преди година-две се превърна във фиаско, а хиляди фенове публикуваха гневни постове по адрес на певеца, след негов концерт на живо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар