Камелия двойничка на звезда от „Столичани в повече“

Гласувайте за статията

Фолк певицата копие на звездата от „Столичани в повече“

Това Камелия ли е, или е Славея Лютова от „Столичани в повече“? Този въпрос си задават феновете на фолк певицата, видели стара нейна снимка от преди години. На нея звездата на „Пайнер“ е копие на актрисата Силвия Лулчева.

Камелия и Силвия Лулчева доста си приличат

Камелия и Силвия Лулчева доста си приличат

Двете звезди толкова си приличат, че феновете им не могат да й познаят. Въпреки че 40-годишната певица винаги се е старала да покаже уникален имидж и държи на собствения стил със сигурност приликата й с екранната Славея Лютова не е никак малка. Актрисата и певицата са почти връстнички и на моменти доста си приличат. Но докато Камелия залага на  руса права коса, Лулчева предпочита по-тъмните тонове и ситните къдрици.

Без фотошоп певицата удивително прилича на актрисата

Без фотошоп певицата удивително прилича на актрисата (сн.  Булфото)

И макар повечето им почитатели да са категорични, че двете нямат нищо общо помежду им, стара снимка на Камелия показва удивителната прилика между двете.

Силвия Лулчева

Силвия Лулчева

„Ако се състари още малко и си накъдри косата, като нищо ще я сбъркат с Лютова от „Столичани в повече“, коментират из форумите. А зевзеци се шегуват, че ако не са пластичните операции и стилистите на фолк певицата, тя спокойно може да мине за героинята от сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Камелия двойничка на звезда от „Столичани в повече“”

  1. Rumqna Trifonova

    юни 09. 2013

    abe prili4atsi, ama ne ba6.

    Reply to this comment

Добавете коментар