Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са близки (Вижте защо)

Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са близки (Вижте защо)
5 (100%) 2 votes

Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са близки

Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са приятели и се познават. Това разкриха снощи Елза Парини и останалите гости на Венета Райкова в „Голямата уста“. Закачката между двамата не остана незабелязана за зрителите в предаването. Които с огромно любопитство проследяват нежната им драма.

Още преди да влязат в Къщата, Тодор Славков започна със закачките, а откакто се е събрал с Калина, нямат особени притеснения от факта, че са завързани един за друг в Къщата. Участниците трябваше да прекарат известно време оковани във вериги–нещо, срещу което двамата не възразяват твърде много, макар да саботираха мисията.

Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са близки

Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че са близки

И докато останалите двойки видимо се изнервяха заради ограниченията, Калина Паскалева и Малък Тошко доста бързо се сближиха. Снощи, както стана ясно, двамата са познати отдавна, а дори имат и по-близки отношения. „Не мога да разбера защо Калина Паскалева и Малък Тошко крият, че се познават. Те са отдавна приятели, да не кажа нещо повече“, заяви един от гостите на Венета Райкова в „Голямата уста“. Елза Парини също потвърди новината и изрази изненадата си, че двамата се правят на непознати. И дори намекна, че връзката им далеч не е била платонична.

Самите те обаче пазят в тайна, че се познават. И дори се държат като че ли се срещат за първи път, макар че твърдо бързо свикнаха с компанията си.

Както изглежда бившият милионер и скандалната писателка се чувстват изключително добре в компанията един на друг и нямат проблем дори да си легнат в едно легло. Калина обаче не пропусна да го попита дали внукът на бившия първи има в момента половинка и се отпусна, едва когато получи отрицателен отговор. Дали между тях ще припламне нещо повече от приятелство и ще има ли нова любовна история в Къщата тази година, съвсем скоро ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар