Кали връща трети пръстен: Не ми предложиха навреме!

Кали връща трети пръстен: Не ми предложиха навреме!
5 (100%) 1 vote

Кали провалила предложение за брак с гадже номер три

Кали за трети връща пръстен и предложение за брак. Певицата сподели в откровено интервю, че не планира сватба с приятеля си Влади, нито смята да се омъжва скоро. „Не сме говорили за брак и не съм влязла, за да събирам пари за венчавката, а за свои проекти“, заяви певицата. По думите й, двамата преди време са имали сериозен разговор за венчавка, но до крайно решение не се е стигнало.

Причината за отказа на Кали е, че половинката й подарил пръстен доста късно. Въпреки това тя е категорична, че ако й поискат ръката по подходящ начин, би могла да размисли върху предложението за сватба.

Кали връща трети пръстен

Кали връща трети пръстен

По време на отсъствието си, трите й деца били при бащите си, като тя е доволна от времето, което е прекарала далеч от тях. „Исках бащите им да усетят тежестта на отговорностите, които аз нося, а и да се науча на повече търпение“, откровена е изпълнителката.

Фолк звездата е категорична, че повече не би се подложила на подобно изпитание. Кали е дълбоко възмутена от манипулацията на кадрите, както и че е била унижена публично. „Не са показали моментите, когато говорехме, празнувахме и се забавлявахме. Нито пък, когато се държахме наистина приятелски и избягвахме конфликтите. Залагало се е само на интриги и скандали, възмутена съм“, заяви певицата след напускането на играта.

Кали е категорична, че съжалява за участието си в предаването и втори път не би влязла. „Истината е, че влязох само заради пари. Сега съжалявам, че се подложих на това, но поне съм доволна, че ще мога да използвам хонорара за онова, което исках“, сподели певицата. Изпълнителката призна, че й е трудно да спестява – все пак има три деца. С парите от ВИП Брадър обаче, няма търпение да реализира плановете си за нов проект, за който си мечтае отдавна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар