Кали сменя професията, става даскал

Гласувайте за статията

Кали сменя професията

Фолк певицата Кали сменя професията. Изпълнителката реши да смени микрофона с учителския дневник и в скоро време ще я видим в ролята на учителка.

Звездата, която завърши психология и философия, като в същото време успя да роди и трето бебе, смята да се преквалифицира. За да не стои педагогическата й диплома без употреба, певицата обмисля да се прояви като учителка.

Плановете на певицата обаче са свързани с бъдеща нейна изява. Към момента изпълнителката е напълно доволна от работата си като певица и не смята скоро да хваща микрофона.

Кали би се пробвала като учител един ден

Кали би се пробвала като учител един ден

Четири месеца след като роди синът си Александър, Кали спи по четири часа, води малкия си наследник почти навсякъде със себе си и го храни между фризьора и стилистката. Изпълнителката е невероятно щастлива, макар ежедневието й да се оказва твърде натоварено.

В плановете на певицата влиза и желанието да работи в телевизията, но не женско токшоу. Кали категорично отказвала да прави опити да разстройва събеседниците си само за единия рейтинг.

В плановете на водещата е да се занимава с по-отговорни продукции и по-наболели социални проблеми. Всъщност Кали не иска да я приемат лековато, като повечето й колежки, а да покаже, че макар и фолк звезда също има гражданска позиция и не си е взела дипломите, благодарение на едната слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар