Кали скри тези снимки на Георги – издадоха прилика с Жоро Илиев

Гласувайте за статията

Кали отдавна се опитва да хитрува по темата, не издава дали порасналият Георги не е е наследник на Жоро Илиев

Кали скри тези снимки на порасналия си син Георги!

Кали

Кали крие снимките на Георги, същи Жоро Илиев е – на заден план на яхтата

Kliuki.net обаче попадна на тях и всички, които са ги зърнали, категорично заявяват, че тук приликата на Георги с Жоро Илиев е едно към едно.

Дали момчето на Кали не е наследник на покойния бос… Този въпрос явно никога няма да намери своя отговор. Понеже Кали умишлено бяга по тъча, когато се повдигне темата или баламосва медиите с обяснение за мним баща, който никога не се е появявал в общественото пространство.

Кали

Кали

Но този човек в момента гледа Георги, така че няма място за съмнение, колкото и детето да прилича на Жоро Илиев. Също копие е то, особено на тези фотоси, които бяха тайна до този момент.

Сега Кали е във ВИП Брадър и ще се бори да стане любимата звезда на България. Тя се представя като любезна и лъчезарна, съквартирантите я харесват, а и повечето се познават отдавна.

Надали Кали ще се окаже от скандалджийките вътре, но нищо не може да се каже със сигурност, защото времето е пред тях и не е ясно какви интриги може да се забъркат. В Къщата са все интересни персонажи, но и силни характери, които обещават сблъсъци.

А още сме в началото на шоуто.

Кали е отдадена майка и има по един син от последните си връзки. За нея семейството никога не е пречка на кариерата. Тя винаги си организира така нещата, че да й остава възможност за изяви по кръчмите и други ангажименти, които възникват в движение. Всяка друга сега щеше да си е у дома при бебето, но не и Кали.

Въпреки че роди преди месеци, певицата счита ВИП Брадър за подходящата трибуна, където да се разшуми още повече около името й.

Дано само накрая да не съжалява, че е склонила на продуцентите да участва и да не се изложи, надяват се верните почитатели на Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар