Кали се забрави! Разтанцува се бременна из заведения

Гласувайте за статията

Фолк фурията Кали не се спира. Дори и в напреднала бременност, атрактивната певица продължава да се вихри по участия и да събира обичта и овациите на публиката.

Изпълнителката се появи на участие в столична дискотека с видимо наедряло коремче. Деликатното й състояние обаче не й попречи да се развихри на сцената.

Кали не се спира

Кали не се спира

Според запознати обаче певицата трябва повече да се пази. Тъй като подобни танци и подрусвания из дискотеките не са особено подходящи за бебето и бъдещата майка.

Освен това изпълнителката излага здравето си и това на бъдещото си дете на риск, тъй като пее във видимо задимени помещения. Кали обаче не се спира, въпреки че вече е в напреднала бременност.

Бременната певица не спира с участията

Бременната певица не спира с участията

Наедрялото й от бременността тяло не й попречи да се впусне в танци на дансинга и да се развихри на фона на собствените си изпълнения.

Изпълнителката е в центъра на купона непрекъснато

Изпълнителката е в центъра на купона непрекъснато

Както изглежда бъдещата майка, която в момента износва третото си дете, не смята, че динамиката, музиката и положителните емоции по никакъв начин не могат да навредят на бебето. И дори твърди, че сценичните изяви я зареждат с положителна енергия и родителката, и плода. Kali 3

По всяка вероятност фолк звездата няма да се спре от участия почти до последно. Още повече, че е твърдо решена да не слиза от сцената и след раждането. Не е тайна, че фолк певицата се надяваше да продължи да бъде и телевизионна водеща на предаването „Споделено с…”, на чийто стол седеше преди лятото, но очевидно продуцентите са решили да заложат на друга фолк звезда, като упорито се говори, че това е Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар