Кали се срина – виж колко е изтощена на турнето

Гласувайте за статията

Кали едва намира сили на турнето на Пайнер

Кали се срина, видя Kliuki.net.

На снимка от турнето на Пайнер ясно се вижда как преуморената Кали е без сили.

Кали

Кали изтощена на турнето

Приклекнала до греещата Емилия и едва дочакваща края на цялата еуфория. Без сили и емоции.

По принцип Кали си е мъжко момиче. Преди няколко месеца роди третото си дете. С бебе на ръце и две палави по-големи момчета си е истинско изпитание за всяка майка. А за работещата да не говорим. Кали не спря да работи до почти преди раждането на третото си отроче, а няколко месеца след това тя отново е на линия. Като при това не спира лично да се грижи за децата си. Наистина си е мъжко момиче.

Че Кали е на върха на силите си е видимо. А турнето на Пайнер буквално я е сринало. Явно нуждата от доход за отглеждането на децата я принуждава да се бори. Но докога ще издържи?!

Тичане на участие. Тичане в къщи да сготвиш, изпереш, нахраниш децата, да ги изкъпеш… Списъкът е безкраен. А кога почива? Кали е хванала много дини под мишниците си без да помисли за себе си и за предела на възможностите си. Да носиш всичко на крехките си женски рамене си е геройство. Браво на Кали.

Само, че снимката от турнето на Пайнер показва една едва държаща се жена. Емоции, ангажименти и за капак и летните горещини са се впили в силите на Кали и смучат ли смучат от тях. Видимо е срината и изтощена. Но Кали си е Кали – лесно не се предава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар