Кали се бъхти бременна по участия! (Вижте в какви условия пее)

Гласувайте за статията

Мъжът на певицата я заряза бременна по участия

Фолк певицата Кали вече е в напреднала бременност, а не се спира.Мъжът на фолк дивата съвсем я заряза, да се бъхти нощем по участия. Откакто се раздели с Антон Краус певицата е много по-активна. И тъй като няма на кого да разчита, е принудена и бременна да обикаля по дискотеките, заради хонорари.

Кали пак обикаля по клубовете

Кали пак обикаля по клубовете

Въпреки деликатното си положение, Кали не спира да обикаля по задимените помещения обвити в цигарен дим и алкохолни изпарения, заради участия. Изпълнителката е в напреднала бременност, а феновете й вече се плашат, че може да роди докато пее. Въпреки това певицата не си позволява отдих, а продължава да обикаля из клубовете по среднощ. Тъй като няма кой да я издържа.

Бременната певица едва се държи

Бременната певица едва се държи

Феновете й обаче никак не са очаровани от положението на любимката си. И се възмущават, че мъжът й Владо я е зарязал да прави каквото си иска. „Няма ли кой да я спре?! Бременна жена да обикаля нощем заведенията и да пее сред цигари и пияни мъже!“, възмущават се майки в мрежата.

Ето в каква среда пее

Ето в каква среда пее

Всеобщото мнение е, че за влюбен до ушите мъж, както Кали описва новата си половинка, приятелят на певицата, показва пълна липса на загриженост за нея. „Не го е срам! Да я зареже така“, гневят се форумци в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кали се бъхти бременна по участия! (Вижте в какви условия пее)”

  1. Rumina Eis

    сеп. 30. 2013

    Kakvi zadimeni pomestenia?????? Nali ima zabrana za pu6ene??????????????????????????????????

    Reply to this comment

Добавете коментар