Кали: Не искам да ме издържат!

Кали: Не искам да ме издържат!
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата сподели, че работи по свое желание

Фолк певицата Кали категорично опроверга слуховете, че си е хванала за мъж бедняк. Певицата, която не спира да обикаля заведенията по участия се похвали, че мъжът й е отлично обезпечен. Въпреки това фолк дивата държи сама да се справя с нещата. Вместо да разчита на издръжката на мъжа си.

Кали не иска да я издържат

Кали не иска да я издържат

Запитана дали мъжът й Владо не я спира да ходи бременна по участия певицата казва: „Влади не може да ми се сърди, защото знае, че аз имам сериозен разход и сериозно домакинство, за което се грижа.“ Също така не крие, че се чувства добре и не се притеснява от състоянието си, когато пее.

Фолк дивата заяви, че макар мъжът й да не е милионер е достатъчно добре обезпечен. И двамата нямат финансови затруднения, пише „Блясък“.

Въпреки това фолк дивата е категорична, че не иска да я издържат и третират като държанка. И по тази причина предпочита да работи и сама да се справя.

Все пак Кали признава, че ако усети проблеми в един момент, ще позволи на мъжа си, да поеме и нейните разходи. Засега обаче смята да се държи като мъжко момиче и да се справя сама с нещата от живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар